DESPRE NOI

Compa SA este cel mai mare producator de componente auto din Romania, cu capital majoritar romanesc. Are o istorie de peste 130 de ani si este prezenta in top 100 firme exportatoare din tara noastra (vanzarile companiei fiind de peste 162 milioane de euro, dintre care peste 75% export). Are clienti pe 3 continente, si peste 23 de tari printre care amintim: Franta, Germania, SUA, Anglia, Italia si India.

Pentru mai multe informatii visitati site-ul nostru www.compa.ro

Compa Sa

Produsele Compa sunt asamblate pe automobile precum Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, GM, Mercedes, Peugeot, Porsche, Renault, Toyota, VW si Kia.

Printre cei mai cunoscuti parteneri din industria automotive si nu numai aimintim: Bosch, BOS, Continental, Dacia-Renault, Daikin, Delphi, DMG-MORI, Haulotte Group, Faurecia, Hendricson, Fuji-Kiko, Schaeffler Group, ThyssenKrupp Bilstein, ZF si WILO.

Principalele grupe de produse sunt componente pentru sisteme de injective, flanse si role pentru turbosuflante, pinioane pentru casete de directie, componente pentru coloane de directie, arcuri, piese stantate, piese forjate, ansamble mecano-sudate, componente pentru instalatii de aer conditionat, echipamente industriale, matrite si scule.

Principalele servicii sunt:

  • proiectare si executie de echipamente industrial, matrite si cule;
  • tratamente termice;
  • acoperiri de suprafata;
  • servicii de etalonare si reparatii mijloace de masurare precum si cursuri de formare.