DESPRE PROIECT

Ansamblul residential ARSENAL RESIDENCE este un proiect dezvoltat in orasul Sibiu, intr-o locatie care cucereste prin linistea si cadrul ambiental natural ce o inconjoara. Situat în inima oraşului, oferind o priveliste deosebita asupra parcului Sub Arini, ansamblul rezidenţial ARSENAL RESIDENCE reprezintă o investiţie inteligentă şi sigură în apartamente moderne, finisate cu cele mai bune materiale.

Proiectul va fi conceput și realizat de cei mai buni profesionişti, cu o bogată experienţă în domeniu şi este construit conform celor mai înalte standarde de calitate şi siguranţă, astfel încât să vă facă să vă simţiţi confortabil în noua dumneavoastră locuinţă. 

CARACTERISTICI

Ansamblul rezidential este situat vis-a vis de parcul Sub Arini intre strazile Bd Victoriei, Gheorghe Soima, Munteniei si spitalul Militar. Dezvoltarea zonei se va face in timp, pentru inceput se va demara constructia a 2 blocuri (S+P+2+R) in oglinda, avand cate 10 apartamente fiecare, urmand sa se continue cu inca 2 imobile identice. Ele vor avea acces din strada Gheorghe Soima.

Suprafata totala a ansamblului este de 37.293mp, unde vor fi construite:

  • aproximativ 200 apartamente,
  • sedii de birouri,
  • un complex hotelier de peste 190 camere, cu piscina, zona de SPA si 
  • sali de evenimente.

Pe langa acestea, oferim rezidentilor: loc de joaca pentru copii, spatii de relaxare pentru adulti, spatii verzi amenajate peisagistic cu vegetatie decorativa si arbori ornamentali, alei iluminate nocturn, cai de acces ample, trotuare si spatii de odihna, drumuri asfaltate si parcari, toate aceste vor intregi gradul de confort din interiorul ansamblului rezidential. 

Imobilele vor dispune de parcare subterana cat si supraterana, lift care coboara pana inclusiv la subsol facilitand astfel posibilitatea utilizarii acestuia din parcarea subterana.

Finisaje & Dotari

Toate spaţiile sunt aerisite, fiind concepute astfel încât să beneficieze de cât mai multă lumină naturală. Balcoanele deschise, spaţioase, fier forjat sau zidărie, oferă de la etajele superioare o privelişte de poveste asupra parculuii. Este locuinţa ideală atât pentru tineri, pentru familii, cât și pentru investiţii, având în vedere zona în care ne aflăm întrucât accesibilitatea este maximă din acest punct de vedere.

Vezi detalii